NYHED! Personlig urkasse

Med vår nya design själv-koncept kan du på ett enkelt och billigt sätt göra en unik box för dit ur, med eget namn, text eller budskap.

 Våra produkter sandblästras i finaste Korund-sanden, vilket ger ett snyggt resultat och en exklusiv look. 

En avgjort perfekt gåva för en ur-älskare -ge honom eller henne en box för ur med eget namn. Vi lovar, det kommer att falla i god jord!

Vi tillverkar och sandblaster alla produkter i vårt eget lager och vi gör det snabbt - vi levererar till dig inom 2-4 arbetsdagar.

Det kostar bara 250 kronor extra för att göra ditt fodral topp personligt!

Hur fungerar det?
Hitta den produkt du vill göra personligen. Tryck sedan på produkten. På den här sidan finns en grå streck på höger sida där du kan skriva in önskad text. Efter att du har skrivit texten (max 30 tecken) kan du lägga produkten i korgen och göra inköpet.

Se bilden till höger om guiden om du inte hittar den.

Vi kan erbjuda sandblästring i glaset (längst ner till höger) på alla glasskärmsprodukter. Dock kan bara de högsta knivarna blåsas på våra trämodeller.

Av god anledning noterar vi att skräddarsydda produkter inte har någon rätt till återkallande och återvändande. När din beställning har levererats kan den inte avbrytas när vi omedelbart börjar producera.